OVER ONS

OVER ONS
Rura-Arnhem bestaat uit een klein maar zeer enthousiast team met twee bevlogen medewerkers: Rolf van der Veen en Sanne van der Veen. Rolf beschikt over 25 jaar ervaring bij Rijkswaterstaat en ruim 10 jaar ervaring als zelfstandig adviseur. Naast overig werk buiten Rura-Arnhem, zorgt Sanne voor de review van rapportages en fungeert ze als klankbord bij lopende onderzoeken.

Expertise
Om u een beeld te geven van de ervaring en expertise die Rura-Arnhem de afgelopen 10 jaar heeft opgebouwd, verwijzen we u graag naar ons portfolio.

Werkwijze
Om u goed te kunnen helpen, onderzoeken we met u de vraag achter de vraag. Door doelstellingen, eventuele knelpunten en verwachtingen vooraf goed met u te onderzoeken, streven we naar een kwalitatief eindproduct waar alle partijen naar tevredenheid mee kunnen werken. Door het stellen van kritische vragen, concretiseren we samen het werkplan en het beoogde eindproduct. We denken graag met u mee.

Rura-Arnhem werkt graag samen
Rura-Arnhem is een klein adviesbureau met een groot netwerk. Wanneer voor een project aanvullende expertise of capaciteit nodig is, wordt de samenwerking gezocht met andere ingenieursbureaus. Op die manier bundelen we de krachten en zijn we in staat om in korte tijd een kwalitatief product op te leveren. Rura-Arnhem werkt onder andere samen met AHA Bv., Acima, Rivierkundig Advies, Riquest en Blueland.

Mist u expertise en kan Rura-Arnhem hierin iets betekenen? We werken graag met u samen. Neem vrijblijvend contact met ons op.